مروری بر وضعیت اجرا‌های تئاتر مشهد در یک‌ماه‌ونیم گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) اضافه‌شدن جایزه ویژه «سحر امامی» به جشنواره رسانه‌ای «صبح» رئیس سازمان سینمایی: باید سبد کالای سینما را متنوع کنیم وزیر فرهنگ: تشییع ‌پیکر شهدای اقتدار ایران در تهران، شکوه دیگر از همبستگی ایرانیان بود درگذشت «لالو شیفرین» آهنگساز فیلم «ماموریت غیرممکن» آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) حضرتی: راه فرماندهان و دانشمندان شهید ادامه دارد کارگردان ایرانی نامزد جشنواره نالیوود کانادا و برنده جوایز سن‌دیگو شد هزار و ۲۰۰ ساعت برنامه رادیویی، ویژه محرم ۱۴۰۴ برنامه ریزی برای ساخت انیمیشن راتاتویی ۲ جدیدترین آمار فروش سینما‌های کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | فروش حدود هفت میلیارد تومان بلیت در ۳ روز استوری جدید حامد بهداد | تسلیت به مردم داغدار + عکس انتشار کتاب «مداح شو» برای کودکان و نوجوانان نگاهی به ضعف‌های سریال «ناریا»؛ از روایت آشفته تا قصه مبهم!
سرخط خبرها

فیلم | صحبت‌های علی انصاریان درباره علاقه‌اش به سینما، قبل از جشنواره فیلم فجر

  • کد خبر: ۵۷۷۰۰
  • ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۲
فیلم | صحبت‌های علی انصاریان درباره علاقه‌اش به سینما، قبل از جشنواره فیلم فجر
جشنواره فیلم فجر سومین روزش را پشت سر می‌گذارد و مردم در این ساعات برای علی انصاریان دعا می‌کنند، اما او برای بازی در فیلم «رمانتیسم عماد و طوبی» در ویدئویی به مناسبت سی و نهمین جشنواره فیلم فجر از علاقه‌اش به سینما گفته بود: «دلم لک زده بروم سینما یک فیلم نگاه کنم.»

شهرآرانیوز - جشنواره فیلم فجر سومین روزش را پشت سر می‌گذارد و مردم در این ساعات برای علی انصاریان دعا می‌کنند، اما او برای بازی در فیلم «رمانتیسم عماد و طوبی» و به مناسبت سی و نهمین جشنواره فیلم فجر در ویدئویی از علاقه‌اش به سینما گفته بود: «دلم لک زده بروم سینما یک فیلم نگاه کنم.»

 

تعداد بازدید : 688
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->